Hvad er Rosé.dk?

Rosé.dk er en vinhandel, der er startet af tre gode venner.

Vi har igennem de sidste 20 år forelsket os i Provence, Sydfrankrig – I maden, klimaet, duftene og ikke mindst vinen. Rosévin er kæmpestort i Frankrig og er indbegrebet af livsnydelse, friskhed og forkælelse.

Verdens bedste rosévin kommer fra Provence, da man her har enestående forudsætninger for at producere den skønne vin pga. det specielle terroir, og fordi man har 2000 års erfaring med produktionen af netop rosévin.

Rosévin er festligt, syner godt i glasset og smager af sommer. Rosévin passer rigtig godt til det meste mad og giver en lettere og mere behagelig fornemmelse end tungere vine kan give – rosévin er bare godt!

Konceptet er yderst simpelt – vi finder vinen, og er dermed dit rosékompas i Danmark. Rosé.dk sælger KUN rosévin og har et meget begrænset sortiment for at gøre det hele nemt og simpelt for dig som forbruger – vi sælger kun noget vi selv elsker at drikke.

Vi har drukket og smagt os igennem hele Côtes de Provence og har udvalgt nogle enkelte, helt enestående rosévine, som vi bringer til Danmark, og som smager helt magnifique! Dem kan du nu købe hos os, og vi leverer dem lige til din hoveddør.

Vi tilbyder “smagsgaranti” og tager vinen retur hvis du imod forventning ikke skulle kunne lide hvad du smager – så sikre er vi på vores produkter.

Har du brug for vores produkter i forbindelse med et større arrangement eller ønsker du at sælge vores vin, så kontakt os direkte via vores kontakt formular eller skriv til os på info@rosevine.dk, så kan vi evt. også levere en “smagekasse” med vores forskellige vine i.

Rigtig god fornøjelse!

Thomas, Morten & Mads

Keep it Cool – Keep it Rosé